Kalevalainen jäsenkorjaaja

Jäsenkorjaamossa pääset hoidattamaan kehosi vaivat huolettomasti. Olen Kalevalainen jäsenkorjaaja Katri Tikkala (ent. Mäkinen) ja toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitoihini.

Tarinani

Nuoruusajan keittiöpuolen koulutuksesta lähti kiinnostus terveelliseen ravintoon ja ruuanlaittoon. Siitä innostus on vain kasvanut mm. yrtteihin ja luonnossa kasvaviin ravintoaineisiin sekä niiden käyttöön. Edelleen kasvatan terveyttä edistäviä yrttejä, joista pääset mahdollisuuksien mukaan hoitoni jälkeen nauttimaan.

 

Erityisen mieluisa työyhteisö minulla oli metallipuolen suunnittelussa, jossa työskentelin 10 vuotta. Siellä tiimityö oli todella toimivaa. Jopa niin, että vielä kymmenien vuosien jälkeenkin tapaamme ryhmänä kuulumisia vaihtamaan ja aina se sama ilo ja yhteys löydetään hetkessä. Tulenkin hyvin juttuun myös miespuolisten asiakkaiden kanssa.

 

Jokunen vuosi tuli tehtyä markkinointia hyvinvointivalmentajan assistenttina. Silloin kiinnostuin ihmisen mielestä ja ymmärsin kuinka paljon omat ajatuksemme vaikuttavat tulevaisuuteemme. Suuressa innostumisessani luin paljon kirjoja ja kävin lukuisia koulutuksia. Samalla kasvoi tarpeeni auttaa muita ihmisiä.

 

Elämä kuljetti minut kiinteistöpuolelle ja kouluttauduin isännöitsijäksi. Sain mahdollisuuden kehittää yritykselle sosiaalisen isännöinnin ja sitä työtä teinkin kunnes tuli taas tarve oppia jotain uutta.

 

Auttamisenhaluisena hoitotyöhön olikin helppo siirtyä. Kalevalainen jäsenkorjaus oli ensin harrastus, mutta siitä saamani hyvä palaute ja kaikki ne asiakkaani, joita pystyin heidän kivuissaan auttamaan, veivät vääjäämättä yrittäjyyteen. Nyt oppiminen jatkuu vuosittaisilla jatkokoulutuksilla.

 

Katri Tikkala

Olen suorittanut kalevalaisen jäsenkorjaajan tutkinnon. Kalevalaiset jäsenkorjaajat käyvät täydennyskoulutuksia vähintään kahden vuoden välein. Tutkinnon suorittaneet Kalevalaiset jäsenkorjaajat löydät täältä.

 

Hoitoa kouluttavassa ja ylläpitävässä Kansanlääkintäseura ry:n hallituksessa on yliopistotason lääketieteellinen edustus. Kansanlääkintäseura ry on yli 30 –vuotta tallentanut perinnettä ja nimisuojannut Kalevalaisen jäsenkorjaus -nimen EU:n alueella potilasturvallisuuden takaamiseksi. Kalevalaista jäsenkorjausta saa harjoittaa vain kalevalaisen jäsenkorjaajan tutkinnon saavuttaneet henkilöt, jotka ovat suorittaneet 3-vuotisen käytäntöpainotteinen monimuotokoulutuksen sekä vähintään 300 dokumentoitua hoitoa. Kansanlääkintäseura ry valvoo nimikkeen oikeellista käyttöä. Seuran kotisivuilta  voit tutustua tarkemmin seuran toimintaan.

 

Tule rohkeasti hoitoon